Ecovis Finland ja Kaski Law yhteistyöhön

19.06.2022 hrs 19:56
Ecovis SGO Solutions Oy:n ja Kaski Law Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Ecovis laajentaa tarjontaansa sisältämään nyt myös lakipalvelut.


  • Olemme erittäin iloisia tästä alkavasta yhteistyötä Kaski Law:n kanssa. Meidän asiakkaitamme ovat ensisijaisesti Suomen markkinoilla toimivat kansainväliset yritykset, sijoittajat ja rahastot. Olemme niille ‘avaimet-käteen’ periaatteella toimiva digitaalisen hallinnon palveluntarjoaja ja ammattimaisen hallitustyön, secretarial palvelun, taloushallinnon, raportoinnin sekä palkka- ja henkilöstöhallinnon ulkoistettujen palvelujen yhteistyökumppani Suomessa. Nyt tämä palvelutarjooma laajenee ja täydentyy asiakkaillemme tärkeällä alueella, Jaana Palomäki, Ecovis SGO Solutions Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja sanoo.

Ecovis SGO Solutions Oy on ECOVIS Internationalin jäsen. Maailmanlaajuinen ECOVIS-yhteisö toimii 90 maassa ja koostuu 9.000 jäsenestä, joiden osaaminen on aina asiakkaiden saatavilla.

  • Kaski Law täydentää erinomaisesti asiantuntijatiimiämme, jolla on pitkä kokemus monikansallisista yrityksistä ja niiden tarpeista itselleen uudessa liiketoiminnallisessa ja juridisessa ympäristössä. Käytämme skaalautuvia ratkaisuja ja resursseja monipuolisesta osaajaverkostostamme palvellaksemme jokaista asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla, Palomäki jatkaa.



Kaski Law tarjoaa liikejuridisia palveluja laaja-alaisesti, ja on erikoistunut kaupallisiin sopimuksiin, yhtiöoikeuteen ja transaktioihin.

  • Erityisosaamisemme perustuu pitkään kokemukseen transaktioiden ja muiden juridisten projektien parissa sekä omaan taustaani listautuneessa kansainvälisessä yhtiössä. On hienoa ja mielekästä, että yhteistyön myötä pystymme luomaan entistä syvempää asiakasymmärrystä ja tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia palveluita tehokkaasti ja saumattomasti, Kaski Law’n perustaja, juristi Erno Kaskinen sanoo. 
     

Ecovis SGO Solutions lyhyesti
Ecovis SGO Solutions Oy tarjoaa liikkeenjohdon konsultoinnin, kirjanpidon, lakipalvelujen ja henkilöstöhallinnon palveluja Suomessa toimiville kansainvälisille yrityksille ja rahastoille. Yhtiö on vuoden alusta alkaen tarjonnut asiakkailleen digitaalisen ratkaisun hallinnon hoitoon ja myös ulkoistettuja hallintopalveluja (administrative / secretarial). Lisäksi Ecovis hoitaa laajasti yritysten hallintopalvelut mukaan lukien hallitusammattilaispalvelut. www.ecovis.fi

Kaski Law lyhyesti
Kaski Law on liikejuridiikkaan erikoistunut lakitoimisto. Se palvelee yrityksiä päivittäisissä juridisissa asioissa, kuten kaupallisten sopimusten laadinnassa ja yhtiöoikeudessa, ja tarjoaa oikeudellista neuvontaa mm. transaktioiden kaikissa vaiheissa. Kaski Law haluaa tehdä liikejuridiikan helpoksi asiakkailleen. www.kaskilaw.fi